Ζωζώ Σαπουντζάκη: Τι λέει για την αποκάλυψη για την ηλικία της, «μόνο τον κορονοϊό φοβάμαι»

Την αποκάλυψη της ηλικίας της από την Finos Film σχολίασε ενώ μίλησε και για το μόνο φόβο που έχει, που δεν είναι άλλος από τον κορoνοϊό, η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Στις 27 Μαΐου, ανήμερα των γενεθλίων της «βασίλισσας της νύχτας», σε ανάρτηση στο Ιnstagram η ελληνική κινηματογραφική εταιρεία ανέφερε με γιορτινή διάθεση: «Το φαινόμενο ‘Ζωζώ’ κλείνει σήμερα τα 87 έτη και εμείς υποκλινόμαστε στην αγάπη της για ζωή. Χρόνια πολλά, Ζωζώ μας!».

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε στο «Secret» των Παραπολιτικών και σχολίασε την αποκάλυψη της ηλικίας της λέγοντας: «Δεν το είδα καν. Αυτά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου». «Εγώ είμαι αυτή που είμαι. Ο κόσμος με λατρεύει, τους κάνω πέρα τώρα, γιατί φοβάμαι λόγω κορωνοϊού (γέλια)», σχολιάζει. «Δεν ασχολούμαι με αυτά τα πράγματα. Εγώ είμαι όπως είμαι. Θα σου απαντήσω με το τραγούδι που έχει γράψει ο Σταμάτης Κραουνάκης για μένα: ‘Τα χρόνια δεν τα μέτρησα με την ταυτότητά μου, γιατί είχα εγώ ταυτότητα, σθεναρή μου οντότητα, το σκήπτρο, την κορόνα μου και τα διαμαντικά μου, τα πλούτη δεν τα απαίτησα, τα ’χα κανονικά μου, γιατί έχει η γόβα μου καημό και η μπότα μου κατατρεγμό, κι από τη μίνι φούστα μου τα πόδια όλα δικά μου».

Όσο για τις εξελίξεις με την πανδημία, η Ζωζώ Σαπουντζάκη αναφέρει πως «δύο μήνες ήμουν μέσα. Ολος ο κόσμος φοβάται. Μόνο τον κορoνοϊό φοβάμαι. Τίποτα άλλο».