Κλείδωσαν το σχολείο για τριήμερο και άφησαν μέσα μαθητές, καθηγήτρια και καθαρίστρια

Με ένα απρόοπτο περιστατικό ξεκίνησε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος για μία καθηγήτρια, 4 μαθητές και μία καθαρίστρια σε λύκειο της Πτολεμαΐδας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει e-ptolemeos.gr η τάξη της Α΄ Λυκείου που έκανε μάθημα την τελευταία ώρα του σχολείου (το μοναδικό τμήμα που είχε μάθημα εκείνη την ώρα) είχε μείνει στην τάξη, με μια καθηγήτρια και τέσσερις μαθητές. Επίσης, στο σχολείο υπήρχε και μια καθαρίστρια, που είχε μείνει πίσω για να καθαρίσει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ταν τέλειωσε το μάθημα, όμως, οι μαθητές και η καθηγήτρια, διαπίστωσαν ότι το σχολείο ήταν κλειδωμένο. Η καθαρίστρια δεν είχε κλειδιά, ενώ η άλλη καθαρίστρια που είχε σχολάσει πριν από λίγη ώρα, είχε μεν κλειδιά αλλά εκείνη τη στιγμή δεν ήταν στο σχολείο καθώς είχε σχολάσει.

Στο σχολείο, όπως μεταδίδει το τοπικό Μέσο, δεν υπήρχε ο διευθυντής, που είχε αποχωρήσει μόλις τρία λεπτά νωρίτερα, ενώ με την αποχώρηση του διευθυντή έφυγε και ο φύλακας, που επίσης, είχε κλειδιά, μάλιστα είχε κλειδώσει και το προαύλιο.

Συνεπώς, οι μαθητές όταν τέλειωσαν το μάθημα διεπίστωσαν ότι είχαν κλειδωθεί μέσα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες. Προσπάθησαν να βρουν κάποια ανοιχτή πόρτα και τελικά βρήκαν μια πόρτα που άνοιγε από μέσα και μπόρεσαν να βγουν στο προαύλιο.

Τότε, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ειδοποιήθηκε ο διευθυντής του σχολείου μέσω κινητού και επέστρεψε προκειμένου να ξεκλειδώσει τους μαθητές, την καθηγήτρια και την καθαρίστρια που δεν είχε κλειδιά.