Επίθεση με βιτριόλι: Σατανική «stalker» η ύποπτη – Παρακολουθούσε εμμονικά το facebook της Ιωάννας

Η 35χρονη, που είναι η βασική κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα, παρακολουθούσε συστηματικά το Facebook και έκανε likes στις φωτoγραφίες της 34χρονης

Λίγες ώρες πριν της ρίξει βιτριόλι στο πρόσωπο για να την καταστρέψει της έκανε «like» στην τελευταία φωτογραφία προφίλ που μόλις είχε αλλάξει.

Εμμονή με την 34χρονη Ιωάννα φαίνεται να είχε η ύποπτη που, όχι μόνο την «ακολουθούσε» στα social media, αλλά σε κάθε φωτογραφία που άλλαζε το θύμα εκείνη έκανε «like».

Μια επίθεση φιλίας πριν τη φρικαλέα επίθεση που θα άλλαζε για πάντα τη ζωή της 35χρονης.

Όπως φαίνεται στο Facebook, η ύποπτη, στις 12:18 τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτης 20 Μαΐου, που πιθανότατα είχε στήσει διαδικτυακό καρτέρι σε ρόλο σατανικού «stalker», μόλις είδε ότι η Ιωάννα έκανε αλλαγή στο προφίλ, της έκανε «like».

Λίγες ώρες αργότερα θα έστηνε καρτέρι και θα «έλουζε» την άτυχη 35χρονη με καυστικό υγρό για να της καταστρέψει το πρόσωπο και τη ζωή… Και δεν ήταν μόνο οι φωτογραφίες προφίλ της Ιωάννας καθώς, όπως φαίνεται, εκτός και από τις υπόλοιπες φωτογραφίες έκανε «like» και στα τραγούδια που ανέβαζε η κοπέλα, πράγμα που σημαίνει ότι την παρακολουθούσε εμμονικά στα social media.

Όπως προκύπτει, οι δύο γυναίκες δεν ήταν άγνωστες αλλά γνωρίζονταν πολύ καλά. Ήταν «φίλες» στο Facebook, είχαν κοινή καταγωγή απο την Αιτωλοακαρνανία, και μάλιστα πήγαιναν και στο ίδιο σχολείο. Ωστόσο, η παλιά της συμμαθήτρια ήταν τόσο καλά μεταμφιεσμένη και ψυχρή όταν της επιτέθηκε με το καυστικό υγρό που η Ιωάννα δεν την αναγνώρισε.