Συναγερμός στην Θεσσαλονίκη: Φόβοι για απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τη 10χρονη μαθήτρια στη Θεσσαλονίκη. Ξεσπούν οι γονείς της για την εξαφάνιση, φόβοι για απαγωγή του παιδιού.

Η μητέρα της 10χρονης μετά την εξαφάνισή της, τόνισε ότι η κόρη της μετά το τελευταίο κουδούνι του σχολείου έφυγε από το σχολείο και επέστρεφε σπίτι μαζί με ένα συμμαθητή της.

Ο συμμαθητής της κατευθύνθηκε προς το σπίτι του και η μικρή Μαρκέλλα συνέχισε το δρόμο της. Τότε, την πλησίασε μια κυρία που την φώναξε με το μικρό όνομά της στο στενό της οδούς Καισαρείας (αριθμός 38) στην περιοχή της Τούμπας.

«Μαρκέλλα έλα να σου δώσω κάτι για την μαμά φώναξε η άγνωστη κυρία με την μαθήτρια να την πλησιάζει. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα εξαφανίστηκε μαζί με την κυρία και δεν γύρισε ποτέ σπίτι» ανέφερε η μητέρα της μικρής μαθήτριας. Το σπίτι της μικρής Μαρκέλλας απέχει μόλις 200 μέτρα από το σχολείο.

Συναγερμός στις Αρχές: Εξαφανίστηκε η 10χρονη Μαρκέλλα! | iRafina

Ο πατέρας της 10χρονης τόνισε ότι το μυαλό τους δεν πάει σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο. Παράλληλα, περιέγραψε τη μυστηριώδη γυναίκα που προσέγγισε την κόρη του μετά το σχόλασμα.

Αστυνομικές δυνάμεις χτενίζουν το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης ενώ στον ντοπισμό της μικρής Μαρκέλλας έχουν ριχτεί και εθελοντές.

«Την πήρε μια κοκκινομάλλα»

Το μεσημέρι της Πέμπτης, περίπου στις 13:30, η 10χρονη Μαρκέλλα έφυγε από το 101ο δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης και ξεκίνησε για το σπίτι της, στην οδό Καισαρείας, που απέχει 200 μέτρα από το σχολείο. Η Μαρκέλλα ήταν με έναν συμμαθητή της.

Όπως δήλωσε το αγόρι στους αστυνομικούς, όταν αποχαιρέτισε την Μαρκέλλα, είδε μια νεαρή γυναίκα να την πλησιάζει, να φωνάζει το όνομά της και να την τραβάει από το χέρι. Ο ανήλικος την ακολούθησε για λίγα μέτρα, όμως, μετά σταμάτησε γιατί φοβήθηκε μήπως γίνει αντιληπτός από την γυναίκα.

Ο συμμαθητής της Μαρκέλλας έδωσε στην Αστυνομία πλήρη περιγραφή των χαρακτηριστικών της γυναίκας που είδε. Ανέφερε ότι το χρώμα των μαλλιών της ήταν κόκκινο, ήταν κοντή και είχε κάτι παράξενο στο πρόσωπό της. Η ηλικία της είναι περίπου στα 30. Την ίδια περιγραφή έδωσε και μία ακόμη ανήλικη.

Πηγή: dikaiologitika.gr