Επίθεση με βιτριόλι: Βίντεο – ντοκουμέντο με την δράστιδα να τρέχει μετά το έγκλημα

Στο φως ήρθε για πρώτη φορά βίντεο με την 35χρονη που φέρεται να είναι η δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Τα πλάνα εμφανίζουν την 35χρονη να τρέχει επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, φορώντας περούκα και καπαρντίνα και να προσπαθεί να βρει ταξί με σκοπό να απομακρυνθεί από την περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι η 35χρονη προσήχθη χθες, Πέμπτη από την αστυνομία, ενώ αργότερα ακολούθησε η σύλληψή της με την κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση μετά από την επίθεση με οξύ σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στις 20 Μαίου στην Καλλιθέα.

Στην έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι της 35χρονης εντόπισαν τα εξής ενοχοποιητικά στοιχεία:

  • ένα κινητό τηλεφωνο,
  • την τηλεκάρτα,
  • την περούκα,
  • την καμπαρντίνα
  • και το σακίδιο

που φέρεται να είχε στις πρόβες και την ημέρα της επίθεσης.

Παράλληλα, έγινε και η ανάλυση της φωνής στο τηλεφώνημα προς την εταιρεία ραδιοταξί και όπως προέκυψε πρόκειται για την 35χρονη, καθώς ταυτοποιήθηκε η φωνή.

Έτσι, οι αστυνομικοί έχοντας στα χέρια τους αυτά και αρκετά ακόμα στοιχεία κατάφεραν να «δέσουν» την υπόθεση.

Το λάθος της 35χρονης που αποτέλεσε και το “κλειδί” που την ανέδειξε εν τέλει ως βασική ύποπτο για την επίθεση ενώ αρχικά δεν συγκαταλεγόταν στην «βασική πεντάδα» των υπόπτων, ήταν η τηλεκάρτα την οποία η κατηγορούμενη φαίνεται πως χρησιμοποίησε τόσο για να προβεί σε επικοινωνίες με εταιρείες ραδιοταξί για να την μεταφέρουν στο σημείο της επίθεσης, για το διάστημα που έκανε πρόβες αλλά και την ημέρα του χτυπήματος, όσο και σε επικοινωνία επαγγελματικού τύπου που χρειάστηκε να κάνει στο πλαίσιο της εργασίας της με συνεργάτη από το εξωτερικό

Πηγή: topontiki.gr