Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα

Τέλος στην αγωνία για τη 10χρονη Μαρκέλλα, καθώς εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Αίσιο τέλος για τη 10χρονη Μαρκέλλα, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από την περασμένη Πέμπτη. Το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Η 10χρονη, φορώντας τη σχολική της τσάντα, προχωρούσε μόνη της περίπου στις 9 το πρωί από το παραλιακό μέτωπο προς την οδό Ρωσίδη, στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Τότε ένας κύριος από πρατήριο υγρών καυσίμων επί της οδού Σοφούλη τη σταμάτησε και τη ρώτησε που πηγαίνει. Ο άνθρωπος που βρισκόταν στο βενζινάδικο ειδοποίησε την αστυνομία.

H Μαρκέλλα μεταφέρθηκε από αστυνομικούς στο Αστυνομικό Μέγαρο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο ήταν εξουθενωμένη. Η 10χρονη εξαφανίστηκε την Πέμπτη το μεσημέρι, καθώς επέστρεφε στο σπίτι της από το σχολείο.

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που χωρίστηκαν με έναν συμμαθητή της, μια γυναίκα με κόκκινα μαλλιά τη φώναξε με το όνομά της. Την πλησίασε και από εκείνη τη στιγμή χάθηκαν τα ίχνη της. Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση όλων των αρχών και εθελοντικών ομάδων για τον εντοπισμό του παιδιού.