Σέργιος Μικρούτσικος: Ο πατέρας μου λείπει από την τηλεόραση

Ο Στέργιος Μικρούτσικος μέσω Skype εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και μέσα σε όλα έκανε αποκαλύψεις. Ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να βρεθεί ξανά ο πατέρας του στην τηλεόραση και μάλιστα… σύντομα!

«Πολλοί λείπουν από την τηλεόραση και μου φαίνεται πως, ναι, λείπει και ο πατέρας. Τώρα αν δεν του λείπει του ίδιου μάλλον δεν θα λείπει και στην τηλεόραση. Νομίζω πως δεν του λείπει και ότι χόρτασε», ανέφερε αρχικά.

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως «ενδεχομένως, εάν το ήθελε και υπήρχε ένας καλός ρόλος, να ήθελα να δω τον πατέρα μου στο Big Brother. Δεν ξέρω κιόλας τι συζητήσεις έχει κάνει. Γιατί έχουν υπάρξει κάποιες συζητήσεις. Αν είναι, όμως, κάτι ωραίο που του κάνει, ναι, βεβαίως και θα μου φαινόταν πάρα πολύ ωραίο. Φτάνει να είναι κάτι που του κάνει και να θελήσει πραγματικά να το κάνει».

Τέλος, ο Στέργιος Μικρούτσικος συμπλήρωσε ότι «στο παρελθόν είχε κάποιες προτάσεις, οι οποίες δεν του έκαναν. Αρκετές. Και καλώς έπραξε προφανώς αλλά τώρα υπάρχουν κάποια πραγματάκια τα οποία τα σκέφτεται σοβαρά. Υπάρχει ενδεχόμενο να τον δούμε να επιστρέφει σύντομα στην τηλεόραση. Δεν ξέρω για τι ακριβώς πρότζεκτ πρόκειται αλλά κάνει κάποιες κουβέντες. Δεν ξέρω λεπτομέρειες».