«Απόρω πώς την αναγνώρισε ο βιολογικός της πατέρας» λέει η θεία της Μαρκέλλας

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής η θεία της 10χρονης Μαρκέλλας από τη Θεσσαλονίκη που εξαφανίστηκε την Πέμπτη και εντοπίστηκε χθες, η οποία μίλησε για την κατάσταση του παιδιού, για τη συνάντηση που είχε με τη μητέρα της, αλλά και για τη σχέση της με τον βιολογικό της πατέρα, ο οποίος διεκδικεί να πάρει το παιδί του και να το μεγαλώσει εκείνος.

«Το ευχάριστο είναι ότι το παιδί είναι καλά. Είμαστε τρισευτυχισμένοι που είναι σε ασφαλές περιβάλλον και που δεν έχει υποστεί κάποια κακοποίηση. Θα είμαστε δίπλα της ως οικογένεια μαζί με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τους παιδοψυχολόγους να τη στηρίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η θεία της Μαρκέλλας.

Η 10χρονη συναντήθηκε χθες και με τη μητέρα της, ωστόσο οι ειδικοί επέτρεψαν η συνάντηση να έχει διάρκεια δέκα λεπτών, καθώς αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχουν οι εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί η μικρή.

«Η αδερφή μου μου είπε ότι το παιδί ήταν σοκαρισμένο. Στην αρχή την κοίταζε λίγο παγωμένα, αλλά μετά έπεσε στην αγκαλιά της. Δεν επιτρεπόταν να τη ρωτήσει τίποτα, για να μην ταραχθεί», ανέφερε η θεία της, ενώ πρόσθεσε ότι η οικογένεια εμπιστεύεται απόλυτα την ελληνική αστυνομία για να δώσει λύση στο μαρτύριο που πέρασαν.

«Θέλουμε να βρεθεί ο ένοχος περισσότερο από τον καθένα και να τιμωρηθεί» υπογράμμισε η θεία της ανήλικης και ευχαρίστησε την ελληνική αστυνομία και το «Χαμόγελο του Παιδιού» που ήταν δίπλα στην οικογένεια από την πρώτη στιγμή.

Όσον αφορά τη γυναίκα που εμφανίστηκε και φώναξε τη Μαρκέλλα με το μικρό της όνομα, η θεία της 10χρονης ήταν κατηγορηματική στο ότι δεν φαντάζονται και δεν γνωρίζουν ποια θα μπορούσε να είναι αυτή η γυναίκα. «Αν είχαμε υπόψιν μας κάποια, θα ήμασταν οι πρώτοι που θα καταθέταμε», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση της Τατιάνας Στεφανίδου για τον βιολογικό πατέρα της Μαρκέλλας, ο οποίος διεκδικεί την κηδεμονία του παιδιού του, η θεία της τόνισε πως απορεί «πώς την αναγνώρισε. Ενδεχομένως από το επίθετο. Δεν υπήρχε καμία επικοινωνία και δεν ήταν ποτέ κοντά στο παιδί».

Η θεία της Μαρκέλλας, τόνισε, τέλος, να μην γίνονται σενάρια ούτε γύρω από την οικογένεια, ούτε γύρω από την Μαρκέλλα, καθώς έχουν ειπωθεί αρκετά ψέματα και «θέλει δευτερόλεπτα για να ρίξουμε τη λάσπη, αλλά πολύ χρόνο για να καθαρίσει».

Δείτε όσα είπε η θεία της Μαρκέλλας: