Τουρκία: Έδωσε πάνω από 1.000 λίρες για μεταμόσχευση μαλλιών και έφυγε χωρίς… μαλλιά

Μια ιδιαίτερα δυσάρεστη έκπληξη περίμενε 26χρονο που ταξίδεψε από το Μπράντφορντ της Αγγλίας στην Τουρκία για μεταμόσχευση μαλλιών και όχι μόνο δεν είδε αποτελέσμα αλλά έφυγε με… σημάδια στο κεφάλι του.

Ο νεαρός Λουκ Χορσφάιλντ ήρθε αντιμέτωπος με ένα αντριχιαστικό αποτέλεσμα καθώς αντί να δει στο κεφάλι του τρίχες είδε πληγές παρά το γεγονός ότι κατέβαλε 1.250 λίρες για τη διαδικασία μεταμόσχευσης.

Αποφάσισε να υποβληθεί στη συγκεκριμένη θεραπεία αφότου παρατήρησε ότι η τρίχα του είχε αδυνατίσει ανησυχητικά.

Όπως επισημαίνει ο 26χρονος, το λάθος εντοπίζεται στο γεγονός ότι οι χειρουργοί στην Κωνσταντινούπολη αφαίρεσαν υπερβολικά πολλές ωοθυλακικές μονάδες από το πίσω μέρος του κεφαλιού του, με αποτέλεσμα να μείνει επί έναν χρόνο, μετά την επέμβαση, μια μεγάλη επιφάνεια του κεφαλιού χωρίς μαλλιά.

Ο Λουκ κάλεσε το κέντρο, στο οποίο αποτάθηκε για τη μεταμόσχευση, ανέφερε το πρόβλημα, ωστόσο έλαβε ως απάντηση ότι το αποτέλεσμα που αντίκριζε ήταν φυσιολογικό.

Το πρόβλημα μεγεθύνθηκε καθώς ο νεαρός συνέχισε να βλέπει στο κεφάλι του μια επιφάνεια χωρίς τρίχες αλλά με ουλές.

Η επιστροφή χρημάτων που του προσέφερε η κλινική δεν έφτανε ούτε το ένα τρίτο του ποσού που κατέβαλε ο άντρας για την επέμβαση, καθώς θα λάμβανε 400 λίρες ως αποζημίωση.

Στη Βρετανία η μεταμόσχευση μαλλιών ήταν απλησίαστη για τον Λουκ καθώς έφτανε τις 6.000 λίρες.

Στάθηκε τυχερός στην ατυχία του, ωστόσο, ο άντρας καθώς εκθέτοντας το πρόβλημά του στο YouTube, γιατρός στο Ηνωμένο Βασίλειο προσφέρθηκε να σώσει την κατάσταση, χωρίς να ζητήσει χρηματικό ποσό.

Από τον Μάρτιο ο 26χρονος βλέπει το αποτέλεσμα στο κεφάλι του που τον ικανοποιεί.