Πύργος: Χτύπησε μοτοσυκλετιστή, τον εγκατέλειψε στο δρόμο και έβαλε τη μαμά του να ζητήσει αποζημίωση

Αυτό θα πει θράσος – Το θράσος ορισμένων ανθρώπων ξεπερνά κάθε φαντασία! Και αυτό διότι ένας άτυχος 60χρονος χτυπήθηκε από Ι.Χ., εγκαταλείφθηκε, αναγκάστηκε να πάει μόνος του στο νοσοκομείο και επιπλέον όχι μόνο απειλήθηκε από τον άνθρωπο που τον χτύπησε αλλά μηνύθηκε επίσης για ένα ατύχημα στο οποίο ήταν το θύμα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Πριν λίγους μήνες ο άτυχος άνδρας επέστρεφε στο σπίτι του σε περιοχή του Πύργου Ηλείας, όταν κινούμενος σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης, χτυπήθηκε από Ι.Χ. ο οδηγός του οποίου αποφάσισε ξαφνικά να στρίψει σε παράδρομο αγνοώντας επιδεικτικά την προτεραιότητα που είχε το μηχανάκι μικρού κυβισμού.

Το αποτέλεσμα ήταν να τον χτυπήσει και να τον εγκαταλείψει! Για την ιστορία να πούμε ότι ο νεαρός δηλώνει «άνθρωπος των media» κάτι που έχει σημασία και θα το εξηγήσουμε παρακάτω.

Έχω δύναμη γιατί είμαι άνθρωπος των media

Αφού ο οδηγός Ι.Χ. εξαφανίστηκε, ο οδηγός της μηχανής μικρού κυβισμού, μάζεψε όση δύναμη του είχε απομείνει και επισκέφθηκε το νοσοκομείο του Πύργου όπου διαπιστώθηκε ότι είχε κάκωση χιαστού, τραύματα και εκδορές στα χέρια και στα πόδια.

Δύο ημέρες μετά την επιστροφή του στο σπίτι για την απαιτούμενη ανάρρωση, αντιμετώπισε και δεύτερη έκπληξη: Ο οδηγός που τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε, εμφανίστηκε στο σπίτι του και τον απείλησε λέγοντας του ότι «έχει δύναμη ισχύος επειδή εργάζεται στον χώρο των media», του ζήτησε να πληρώσει τις ζημιές που υπέστη το Ι.Χ. του, κατά την πρόσκρουση με το μηχανάκι!

Η μήνυση, και η αυτεπάγγελτη μήνυση για εγκατάλειψη

Έκπληκτος ο 60χρονος πήγε αμέσως στην Τροχαία Πύργου για να καταγγείλει το γεγονός, και είδε τον οδηγό να προσπαθεί να υποβάλλει μήνυση! Η τροχαία όπως ήταν αναμενόμενο, προχώρησε σε αυτεπάγγελτη μήνυση για την εγκατάλειψη του άτυχου οδηγού και άφησε την υπόθεση στην δικαιοσύνη.

Μπήκε μπροστά η μανούλα να «καθαρίσει»

Ο παραλογισμός και το θράσος όμως δεν σταμάτησε εκεί: Πριν λίγες ημέρες, η μητέρα του νεαρού… κανακάρη της και οδηγού του Ι.Χ. (στην οποία ανήκε και η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος), προχώρησε σε μήνυση ζητώντας χρηματική αποζημίωση για τις υλικές ζημιές που υπέστη το όχημα της, αποζημίωση για ψυχική οδύνη επειδή πανικοβλήθηκε που ο κανακάρης της (που απειλούσε ότι έχει δύναμη στα media) ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα αλλά και χρήματα για την αξία που θα έχανε το όχημα της σε μία πιθανή μεταπώληση, μια και είναι «γνωστό» το αυτοκίνητο στην περιοχή. να σημειώσουμε ότι και ο γιος ζητεί αποζημίωση για τους ίδιους λόγους με τη μαμά του!

Μην μπορώντας να πιστέψει την εξέλιξη της υπόθεσης, ο μεσήλικας είναι πλέον αποφασισμένος να φτάσει την υπόθεση μέχρι τα Ανώτατα Δικαστήρια για να βρει δικαίωση στην παράλογη και θρασύτατη επίθεση που δέχτηκε από τον νεαρό άνδρα που τον εγκατέλειψε στο οδόστρωμα και έβαλε τη μαμά του να ζητήσει και τα ρέστα!

newsbreak.gr