Μαρία Μπέη-Δημήτρης Μπέλλος: Αποκάλυψαν αν έχουν συγκατοικήσει μετά το MasterChef!

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος παραχώρησαν κοινή συνέντευξη μέσω Skype στην εκπομπή “Άκου να δεις” του Omega TV της Κύπρου.

Το ζευγάρι μίλησε για την εμπειρία του στο MasterChef 4 και φυσικά για τη σχέση του που “γεννήθηκε” κατά τη διάρκεια του ριάλιτι!

Η Μαρία Μπέη μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως δεν έχουν συγκατοικήσει, αλλά τόνισε πως και οι δύο βρίσκονται στην Αθήνα: “Νομίζω πως μόνο θετικά επηρέασε τη σχέση μας η πορεία μας στο παιχνίδι. Προς το παρόν μπορούμε να πούμε μόνο ότι θα είμαστε στην Αθήνα μαζί. Πιστεύω πως ο Δημήτρης θα έπρεπε να είναι ένας από τους δύο φιναλίστ. Δεν πειράζει.

Θα στενοχωριόταν αν δεν έπαιρνε το silver, για αυτό του το έδωσα. Πήρε το silver award, πήρε τα λεφτά, πήρε το κορίτσι. Το πήγαμε ανάποδα στη σχέση μας. Συγκατοικήσαμε στο παιχνίδι, τώρα θα μείνουμε μόνοι μας”.

Ο Δημήτρης Μπέλλος από την άλλη έκανε γνωστό πως ενδέχεται να συνεγραστούν: “Βοήθησα έναν φίλο μου και ζήτησα από τη Μαρία να με βοηθήσει. Καλά πήγε η συνεργασία μας. Οπότε λέμε να το συνεχίσουμε και να δούμε που και πώς”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στο “Πρω1νό”: