Μαρία Μπέη: Η απάντηση της στις φήμες πως ο Μπέλλος και ο Ηλίας τσακώθηκαν για εκείνη στο Masterchef!

Η Μαρία Μπέη υπήρξε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα το τελευταίο διάστημα, αφού μέσα στο Masterchef δημιούργησε σχέση με τον Δημήτρη Μπέλλο, ενώ την είδαμε πολλές φορές να σχολιάζει χωρίς να “μασά τα λόγια της” τους συμπαίκτες της στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Όταν ο Δημήτρης Μπέλλος πήρε οικειοθελώς την απόφαση να μαγειρέψει απέναντι στον Ηλία Κιαζόλι θέτοντας τον εν τέλει οριστικά εκτός Masterchef, πολλοί ήταν εκείνοι που απόρησαν με αυτή του την κίνηση. Ενώ κάποια μισόλογα από τους συμπαίκτες τους δημιούργησαν φήμες πως πριν να γίνει ζευγάρι με τον Μπέλλο, η Μαρία φλέρταρε με τον Ηλία.

Απαντώντας στα πικρόχολα tweets, η Μαρία Μπέη απάντησε πάνω σε ένα που σχολίαζε αυτό το γεγονός…

«Να δεις που ο λόγος που τσακώνεται ο Ηλίας με τον Μπέλλο είναι η καρδιά της Μαρίας» έγραφε το tweet. «Αλήθεια τώρα; Το πιστεύετε αυτό; Ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος που βάζει πρώτα την μαγειρική και μετά τη μαγειρική. Κατέβηκε για προσωπικούς λόγους, γιατί δεν άντεχε τον Ηλία μέσα στο σπίτι», ξεκαθάρισε η Μαρία Μπέη.

«Ένιωσα ένα πράγμα μέσα μου και λέω ή ο Ηλίας ή εγώ στο σπίτι. Δεν θα ξαναυπάρξουμε μαζί στο σπίτι, αυτό ένιωσα μέσα μου. Αυτό που έκανε ο Ηλίας μάς πείραζε εμένα και κάποιους άλλους. Αυτά που είδα ότι έλεγε στα επεισόδια, στο σπίτι μας έλεγε περισσότερα. Ήταν ένα αρνητικό vibe και γι’ αυτό κατέβηκα κάτω. Αν έμενε αυτός μπράβο του, αν έμενα εγώ, οκ», είχε αναφέρει πάνω σε αυτό το θέμα ο Δημήτρης Μπέλλος πριν λίγο καιρό.