Βιτριόλι: «Γιατί μου κατέστρεψε τη ζωή» το ερώτημα της 33χρονης Ιωάννας

Τι αποκαλύπτει η ίδια, μέσω του δικηγόρου της

Για την επίθεση με βιτριόλι που της άλλαξε τη ζωή μίλησε η 33χρονη Ιωάννα μέσα από το Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη newstimes μίλησε μέσω του δικηγόρου της για όλα όσα έγιναν κατά την επίθεση με βιτριόλι αλλά και για τον αγώνα που δίνει η ίδια στο νοσοκομείο.

Σε ερώτηση για το τι θυμάται από εκείνη τη μέρα, περιγράφει ότι ενώ περίμενε το ασανσέρ για να πάει στο γραφείο της, μια γυναίκα με μάσκα, χωρίς να ανοίξει το στόμα της, της πέταξε μία πολύ μεγάλη ποσότητα καυστικό υγρό. Το μόνο που ένιωθε εκείνη τη στιγμή, όπως είπε η ίδια, ήταν ανυπόφορος πόνος και κάψιμο.

Επιπλέον, ανέφερε ότι δεν είχε δεχθεί ποτέ απειλές από κανέναν και ότι δεν μπορούσε να σκεφθεί ποιος ήθελε να της κάνει τόσο κακό, καθώς εκείνη, όπως τόνισε στη συνέντευξη μέσω του δικηγόρου της, δεν είχε προβλήματα με κανέναν.

Αναφερόμενη στην 35χρονη που κατηγορείται ότι πέταξε το βιτριόλι στην Ιωάννα, η 33χρονη υποστηρίζει πως δεν ήταν ποτέ φίλες, ήταν απλώς γνωστές και είχαν ειδωθεί ελάχιστες φορές. Ακόμη, σημειώνει ότι ουδέποτε είδε τον 40χρονο άνδρα με τον οποίο η 35χρονη φέρεται να διατηρούσε σχέση.

Στην ερώτηση ποιο μήνυμα θέλει να στείλει στη γυναίκα που επιτέθηκε, η Ιωάννα απαντά: «Το μόνο πράγμα που θα ήθελα να μου πει είναι γιατί μου κατέστρεψε όλη τη ζωή». Ακόμη, ευχαριστεί όλους όσοι της στέλνουν ευχές για ανάρρωση, καθώς, όπως λέει, παίρνει δύναμη, κουράγιο και θάρρος να αντέξει όλα όσα της έχουν συμβεί.