Αυτός είναι ο ψευτογιατρός που εξαιτίας του πέθαναν ακόμα και παιδιά

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του ψευτογιατρού.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος συνελήφθη με ένταλμα στις 16 Ιουνίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, απάτη, διακίνηση ναρκωτικών και αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον: Κοντοστάθη Νικόλαο του Ελευθερίου και της Ελένης, γεννηθέντα την 8-2-1973 στα Λιόσια Αττικής.

Στη φυλακή οδηγείται ο ψευτογιατρός μετά την απολογία του

Ο 47χρονος ψευτογριατρός οδηγήθηκε νωρίτερα στον ανακριτή κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας και σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε υπόμνημα στο οποίο υποστήριζε πώς δεν έχει καμία πρόθεση να βλάψει και πώς πραγματικά πίστευε πώς οι «θεραπείες» που έγινε θα είχαν αποτέλεσμα.

Από τα στοιχεία της έρευνας, η οποία συνεχίζεται, φαίνεται να προκύπτει πως ο ψευτογιατρός δρούσε τουλάχιστον από το 2016 παρέχοντας έναντι αδρής αμοιβής τις «εξειδικευμένες» γνώσεις του σε βαριά νοσούντες ασθενείς, με δήθεν θεραπείες διάρκειας πέντε μηνών που θα οδηγούσαν, λόγω των προηγμένων φαρμάκων που υποτίθεται πως θα χορηγούσε, σε πλήρη ίαση.