Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – «Η ομιλία του εξακολουθεί να είναι ανύπαρκτη»

Σύμφωνα με πληροφορίες από govastileto.gr, ο Δημήτρης Σταρόβας λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Μαΐου μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε εγκεφαλικό επεισόδιο και υποβλήθηκε σε εξετάσεις από τους γιατρούς.

Οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν την ύπαρξη θρόμβου, ο οποίος προκάλεσε το εγκεφαλικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο 61χρονος καλλιτέχνης, ο οποίος νοσηλεύεται στην νευρολογική κλινική του νοσοκομείου, επικοινωνεί με το περιβάλλον, και φαίνεται πως βελτιώνεται η κατάστασή του.

Από την άλλη, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ η υγεία του αγαπημένου καλλιτέχνη είναι σε καλή κατάσταση, όχι άριστη, αλλά διαρκώς βελτιούμενη, ενώ βγήκε από την εντατική.

Οι θεράποντες γιατροί είναι αισιόδοξοι καθώς εντόπισαν τον θρόμβο που προκάλεσε το εγκεφαλικό εκτιμώντας πως τα όποια μικροπροβλήματα θα αποκατασταθούν πλήρως.

Φυσικά από την πρώτη στιγμή, βράχος στο πλευρό του στέκεται η επί χρόνια σύντροφός του, Άννα Σταθάκη.

Η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα έκανε δηλώσεις στη Βιβή Μπουγιούρα και στην εκπομπή Happy Day, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Το παλεύει. Επικοινωνεί αλλά δεν μιλάει. Χρειάζεται ηρεμία. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον». Και συμπλήρωσε: «Η ομιλία του εξακολουθεί να είναι ανύπαρκτη, αλλά καταλαβαίνει».