Σύμη: Νεκρός βρέθηκε ο παρουσιαστής του BBC – Σοκαριστικές φωτογραφίες

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από dnews.gr, η σορός του βρέθηκε σε φράχτη στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Eίχε πάει για μπάνιο και επέστρεφε με τα πόδια από δυσπρόσιτη παραλία.

Νεκρός βρέθηκε ο παρουσιαστής του ΒΒC Μάικλ Μόσλεϊ που είχε εξαφανιστεί από την Τετάρτη 5/6, στη Σύμη.

Η σορός του βρέθηκε σε φράχτη στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, σύμφωνα με ΕΡΤ, μετά από αγωνιώδεις αναζητήσεις. Eίχε πάει για μπάνιο και επέστρεφε με τα πόδια από δυσπρόσιτη παραλία.

 

 

Οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε απόκρημνα μονοπάτια αλλά και στη θαλάσσια περιοχή κοντά στις ακτές. Στις επιχειρήσεις εντοπισμού του συνέδραμαν drones και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος ενώ κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση η σύζυγός του.

Ο Μόσλεϊ παραθέριζε στο νησί της Σύμης. Ο γνωστός παρουσιαστής είχε πάει για μπάνιο και επέστρεφε με τα πόδια από δυσπρόσιτη παραλία.

Ποιος ήταν ο Μάικλ Μόσλεϊ

Ο Dr. Μάικλ Μόσλεϊ ήταν διάσημος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκτός από τις εκπομπές και τα ντοκιμαντέρ ήταν αυτός που εφηύρε τη διαλειμματική νηστεία 5:2 αρκετά διαδεδομένη στη Βρετανία. Ήταν τακτικός συνεργάτης στην «ναυαρχίδα» της πρωινής ζώνης του ITV «This Morning» αλλά και σε άλλες εκπομπές του BBC.