Ελεονώρα Μελέτη: Θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του Alpha τη νέα σεζόν!

Στην πρωινή εκπομπή του Νίκου Μάνεση εμφανίστηκε, το πρωί της Κυριακής (12/7), η Ελεονώρα Μελέτη.

Μάλιστα η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ότι θα βρεθεί στην πρωινή ζώνη 11:00 – 13:00 στο καθημερινό πρόγραμμα του Alpha, ενώ αρχισυντάκτη θα έχει τον Νίκο Μάνεση!

Όπως σχολίασαν οι δύο δημοσιογράφοι και παρουσιαστές, στον αέρα του «Σαββατοκύριακο με τον Νίκο Μάνεση», η πρωινή ενημερωτική εκπομπή είναι ήδη στημένη και καθ’ όλα έτοιμη ώστε να βγει ακόμα και το αυριανό πρωινό. Οι συνθήκες, βέβαια, και ο προγραμματισμός του Alpha τοποθετούν την πρεμιέρα μέσα στο Σεπτέμβρη.

«Λοιπόν, 11 με 1, Ελεονώρα Μελέτη! Το ξεκαθαρίζουμε, το κλειδώνουμε! Εμείς, λοιπόν, τώρα τι κάνουμε με εντολές της σεβαστής διοίκησης; Αποφασίστηκε να ενοποιηθεί η ζώνη. Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή. Κρατάμε δηλαδή ουσιαστικά σαν δομή αυτό που κάνουμε το Σαββατοκύριακο αλλά , επειδή οι καθημερινές έχουν άλλες ανάγκες, το τερματίζουμε. Υπάρχει ήδη έτοιμη μια εκπομπή που την έχουμε σχεδιάσει μαζί με την Ελεονώρα και τη συντροφιά μας, με την Ελεονώρα μπροστά και εγώ σε ένα διαφορετικό ρόλο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μάνεσης.

«Δεν περίμενα ότι θα συνεργαζόμασταν αλλά στην τηλεόραση ποτέ δεν πρέπει να λες όχι. Όταν μου ανακοινώθηκε η συνεργασία μας δεν μπορούσα να κρύψω την χαρά μου», τόνισε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπαν: