Η Σίσσυ Χρηστίδου διευκρινίζει: “Με τον Θοδωρή δεν είμαστε ξανά μαζί, ούτε θα είμαστε”

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει το δικό της κανάλι στο YouTube και μοιράζεται διάφορα βίντεο με τους συνδρομητές της.

Στο νέο βίντεο που δημοσίευσε, η παρουσιάστρια του Open απαντάει σε ερωτήσεις που δέχτηκε από όσους την παρακολουθούν και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή.

Η Σίσσυ Χρηστίδου τόνισε πως δεν θα αποκαλύψει τον λόγο του χωρισμού της από τον Θοδωρή Μαραντίνη, καθώς είναι κάτι πολύ προσωπικό και διευκρίνισε πως δεν θα υπάρξει επανασύνδεση.

“Αυτές είναι πολύ προσωπικές πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα που δεν θα σας βοηθήσουν σε κάτι. Θέλω να σας πω ότι όντως ήμασταν πάρα πολύ αγαπημένοι και προσπαθούμε να παραμείνουμε επειδή έχουμε δύο υπέροχα παιδιά. Προφανώς και υπήρξαν διαφορές που ήταν αγεφύρωτες και πράγματα που συνέβησαν που δεν μπορούσαν να ξεπεραστούν γι’ αυτό και ολοκληρώθηκε αυτή η σχέση σε αυτή τη μορφή και τώρα υπάρχει κάτω από μία άλλη μορφή.

Η οικογένειά μας παραμένει. Αυτό που θα θελα να διευκρινίσω είναι ότι όχι, δεν είμαστε ξανά μαζί ούτε θα είμαστε ξανά μαζί. Απλά προσπαθούμε όσο μπορούμε, γιατί δεν είναι πάντα εύκολο… Ό,τι βλέπετε σε φωτογραφίες παπαράτσι έχει να κάνει με τη πολύ σημαντική προσπάθεια να διατηρήσουμε την οικογένειά μας κάτω από μία νέα δομή και τη σχέση μας όσο καλύτερη γίνεται μεταξύ μας επειδή έχουμε αυτά τα δύο παιδιά!”, είπε, μεταξύ άλλων.