Οργή για ταινία με την κόρη του Μάικλ Τζάκσον να υποδύεται τον Χριστό ως «λεσβία»

Περισσότερες από 260.000 οι διαδικτυακές υπογραφές προκειμένου η ταινία με την Πάρις Τζάκσον να μην κυκλοφορήσει

Ως «χριστιανοφοβικό σκουπίδι» χαρακτηρίζεται ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις, υποδυόμενη τον Χριστό προκαλώντας διαδικτυακή καμπάνια για να εμποδιστεί η πρεμιέρα της.

Μέχρι στιγμής στην εν λόγω καμπάνια έχουν μπει 260.000 υπογραφές.

Η ταινία Habit στην οποία εκτός από την Πάρις Τζάκσον πρωταγωνιστούν η Μπέλα Θορν και ο μουσικός Γκάβιν Ρόντσντεϊλ ανακοινώθηκε τον Απρίλιο.

Σύμφωνα με το σενάριο η Θορν υποδύεται «ένα κορίτσι που του αρέσουν τα πάρτι και έχει φετίχ τον Ιησού και το οποίο αφού μπλέκει σε μια βίαιη συναλλαγή ναρκωτικών ψάχνει διέξοδο υποδυόμενη την καλογρια». Από την πλευρά της η Τζάκσον υποδύεται μια «θρησκευτική φιγούρα» και φοράει «σκουλαρίκι στη μύτη και έναν παραδοσιακό μανδύα».

Στο κείμενο της καμπάνιας επισημαίνεται ότι η Πάρις Τζάκσον θα υποδυθεί τον Χριστό ως «λεσβία» μολονότι, όπως επισημαίνει ο Guardian, δεν υπάρχει καμία τέτοια αναφορά στις πληροφορίες σχετικά με την ταινία.

Η ταινία χαρακτηρίζεται «βλάσφημη» από τους υπεύθυνους της καμπάνιας.

Αυτή είναι η δεύτερη παρόμοια καμπάνια για την ταινία με την προηγούμενη να έχει ξεκινήσει από μια οργάνωση με τίτλο One Million Moms η οποία υποστήριζε ότι ήταν «ιερόσυλη» καθώς «γελοιοποιούσε τους πιστούς».