Πέθανε ξαφνικά ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από aftodioikisi.gr, την τελευταία του πνοή άφησε χθες ο ηθοποιός και συγγραφέας Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος σε ηλικία 46 ετών.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά υπέστη έμφραγμα. Η κηδεία του πραγματοποιείται σήμερα Κυριακή 28 Απριλίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα Κοιμητήρια Βέροιας.

Σε ανακοίνωσή του το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας εκφράζει τη βαθιά του θλίψη «για την απώλεια του ηθοποιού και συγγραφέα Κωνσταντίνου Γιωτόπουλου.

Ο Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος συνεργάστηκε για χρόνια με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., τόσο ως ηθοποιός, αλλά και ως δάσκαλος και σκηνοθέτης στα τμήματα θεατρικής υποδομής. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Και ο δημοσιογράφος Άγγελος Κολοκοτρώνης έχει κάνει ανάρτηση στην οποία αναφέρει ότι «

Σε ηλικία μόλις 46 χρονών – Υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου

«Γροθιά στο στομάχι» αποτελεί η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Γιωτόπουλου, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου 27 Απριλίου έχασε την μάχη με την ζωή. Ο γνωστός σκηνοθέτης-ηθοποιός από τη Βέροια, πέθανε σε ηλικία μόλις 46 χρονών, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και σπουδαίο καλλιτεχνικό ταλέντο. Ήταν creative director στο ΔΗΠΕΘΕ, και συμμετείχε ως εμψυχωτής στην ομάδα «ΑΝΤΙδράσις».Είχε πρωταγωνιστήσει μεταξύ άλλων και στο έργο μου “Πλανώδιοι ΄Ερωτες”.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Απριλίου και ώρα 12:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα Κοιμητήρια Βέροιας. Συλλυπητήρια στην οικογένεια, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…