Μαρία Αντωνά: Το πρώτο της Πάσχα μετά το χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη – Ο εξωτικός προορισμός που επέλεξε

 

 

Η είδηση του χωρισμού της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη, που κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες, προσκάλεσε αίσθηση. Μάλιστα, ο Άρης Σοϊλέδης τη Μεγάλη Πέμπτη προχώρησε σε μια ανάρτηση γύρω από τα δημοσιεύματα και το πώς συνεχίζει την προσωπική του ζωή.

Όμως, μια ανάρτηση κόλαφο είδαμε και στο Instagram της Μαρίας Αντωνά, η οποία μάλιστα στη συνέχεια κατέβηκε προσωρινά και ξανανέβηκε πολλές φορές συνεχόμενα στον λογαριασμό της. «Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου. Απορώ πώς ήμουν μαζί σου τόσα χρόνια. Έπρεπε να πάρω μάλλον κι εγώ έναν άντρα στο κρεβάτι μου για να το καταλάβω. Και κατάλαβα. Ήσουν σε όλα πολύ μικρός», ανέφερε το μήνυμα. Το μυστήριο γύρω από το απίστευτο μήνυμα που ανέβηκε στο λογαριασμό της Μαρίας Αντωνά έλυσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποκαλύπτοντας ότι είναι χακαρισμένος.

Ωστόσο, η Μαρία Αντωνά αποφάσισε να αφήσει πίσω της όλα αυτά και να απολαύσει τις πασχαλινές της διακοπές σε ένα ιδιαίτερο προορισμό.

Την Κυριακή του Πάσχα η Μαρία Αντωνά ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ποζάρει με στυλ στο Ντουμπάι. Η ίδια έγραψε στο Instagram: «Καλό Πάσχα με υγεία, αγάπη και όμορφες στιγμές. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τα υπέροχα μηνύματα σας! Είστε υπέροχοι».

Μάλιστα, η Μαρία Αντωνά μάλιστα ανέλαβε το ρόλο της DJ για λογαριασμό λαμπερού event σε πολυτελές club στο Ντουμπάι. Η ίδια φωτογραφήθηκε αγκαλιά με το γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Τσαλίκη.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε: