Ζάκυνθος: ”Εφυγε” ο Σάκης Πανάς, ενας πραγματικός ”μαχητής” της ζωής

Σύμφωνα με πληροφορίες από inkefalonia.gr, συνώνυμο της «μάχης» και της «δίψας» για ζωή, ο Σάκης Πανάς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών, λίγα 24ωρα μετά την Ανάσταση του Κυρίου.

Μια ψυχή μικρού παιδιού, με απίστευτη δύναμη και καλοσύνη. Ένας άνθρωπος που από μικρός ζούσε με προβλήματα υγείας όμως πάλευε και αντιμετώπιζε τα πάντα με αισιοδοξία και χαμόγελο.

Ζάκυνθος: ''Εφυγε'' ο Σάκης Πανάς, ενας πραγματικός ''μαχητής'' της ζωής

Ο Σάκης λάτρευε τη μουσική και τον Παναθηναϊκό. Γιος του εμπόρου – ντελάλη Γεράσιμου Πανά, που διαλαλούσε την πραμάτεια του στη Χώρα και τα χωριά του νησιού και που οι «ομιλίες» ξεκινούσαν με τη δική του φωνή «ακούσατε – ακούσατε».

Μοιραία ο Σάκης μπήκε στο εμπόριο από μικρός και κυρίως στο χώρο των υποδημάτων.

Τα χρόνια περνούσαν και οι καταστάσεις τον οδήγησαν να ακολουθήσει την αγάπη του, τη μουσική. Έπαιζε σε μπαράκια και έκανε αυτό που αγαπούσε.

Απέκτησε με τη σύζυγό του, την Άννα έναν γιο, τον Τάσο. Τα τελευταία χρόνια ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, όμως δεν το έβαζε κάτω. Κυκλοφορούσε με χαμόγελο γεμάτο καλοσύνη.

Τελευταία νοσηλευόταν στο Ρίο, μέχρι που δεν άντεξε. Οι συγγενείς και οι φίλοι του θα τον αποχαιρετήσουν το Σάββατο 11 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι, στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας.

Όλοι εμείς από την ΗΜΕΡΑ και το imerazante.gr εκφράζουμε τη θλίψη μας και τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στους οικείους του.

Τ.Θ.