Θλίψη στο Ρέθυμνο – Έφυγε αιφνίδια από τη ζωή ο οφθαλμίατρος Νίκος Ανδρουλάκης

Σύμφωνα με πληροφορίες από goodnet.gr, βαθιά θλίψη στην κοινωνία του Ρεθύμνου προκάλεσε η είδηση του θανάτου ενός ιδιαίτερα αγαπητού συμπολίτη, του οφθαλμίατρου Νίκου Ανδρουλάκη, που έφυγε αιφνίδια από τη ζωή νωρίς το πρωί.

Θλίψη στο Ρέθυμνο - Έφυγε αιφνίδια από τη ζωή ο οφθαλμίατρος Νίκος Ανδρουλάκης

Σε ηλικία 74 ετών, ο Νίκος Ανδρουλάκης έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω του μία όμορφη οικογένεια, που δημιούργησε με την αγαπημένη σύζυγό του Μαριάνθη Παπαγιαννάκη. Απέκτησαν δύο κόρες: τη Μαρία, συμβολαιογράφο, που είναι παντρεμένη με τον δικηγόρο Πέτρο Στεφανάκη, καθώς και τη Στέλλα, μηχανικό, που είναι παντρεμένη με τον Μάνο Μπικάκη.

Και οι εγγονές του, Ιωάννα, Μαριάνθη και Νανά – όπως και όλη η οικογένεια – είχαν την χαρά να περηφανεύονται για τον παππού τους, έναν άνθρωπο που αφήνει ανεξίτηλο το στίγμα του στην τοπική κοινωνία.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης υπηρέτησε για πολλές δεκαετίες την ιατρική επιστήμη και διακρίθηκε ως οφθαλμίατρος τόσο για τις γνώσεις του όσο και για την ιδιαίτερη ανθρώπινη σχέση, που ανέπτυσσε με τους ασθενείς τους. Ήταν ιδιαίτερα κοινωνικός, πληθωρικός στην συμπεριφορά του, αυθόρμητος και πραγματικά ανθρώπινος. Στοιχεία που τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 10 Μαΐου στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου. Η σορός του θα βρίσκεται στο ναό από τη 1 μ.μ.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Ψήφισμα από τον Ιατρικό Σύλλογο Ρεθύμνου
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Ρεθύμνου συνήλθε

εκτάκτως σήμερα 09/05/2024 στο άκουσμα του θανάτου τoυ συναδέλφου OΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ και αποφάσισε ομόφωνα:

1.Να παραστεί το Δ.Σ. στην κηδεία του εκλιπόντος.

2.Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

3.Να καταθέσει ποσό στην μνήμη του στο Γ.Ν.Ρεθύμνου .

4.Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο.