Βόλος: Νεκρός στο τιμόνι από ανακοπή μπροστά στη γυναίκα του μετά το πασχαλινό τραπέζι

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από newsit.gr, ο Βόλος στο επίκεντρο για τον θάνατο οδηγού μπροστά στη γυναίκα του, που προσπαθούσε να πάρει στα χέρια της το τιμόνι. Από ανακοπή το τέλος του άτυχου άντρα…

Ο οδηγός του αυτοκινήτου έπαθε ανακοπή στο τιμόνι και άφησε την τελευταία του πνοή μπροστά στη γυναίκα του. Εκείνη, προσπάθησε να πάρει στα χέρια της τον έλεγχο του ΙΧ αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει το ατύχημα. Μεταφέρθηκε τραυματισμένη σε νοσοκομείο, ευτυχώς όμως εκτός κινδύνου. Ο σύζυγός της, είχε ήδη χάσει τη μάχη. Οι γιατροί στο νοσοκομείο του Βόλου, διαπίστωσαν απλά τον θάνατό του. Λίγες ώρες νωρίτερα, το ζευγάρι βρισκόταν στο πασχαλινό τραπέζι, παρέα με φίλους και στενούς συγγενείς τους.

Το φετινό πασχαλινό τραπέζι έμελλε να είναι το τελευταίο για έναν ηλικιωμένο άνδρα, που άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στο τιμόνι, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του. Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν με την γυναίκα του στο αυτοκίνητό τους και ενώ κινούνταν στην εθνική οδό Λάρισας- Βόλου, στο ύψος της Χαλυβουργίας, έχασε τις αισθήσεις του.

Η σύζυγός του σοκαρισμένη, αλλά και ψύχραιμη ταυτόχρονα, προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του οχήματος από την θέση του συνοδηγού, αλλά οι κινήσεις μόνο του τιμονιού, δεν ήταν αρκετές για να αποτρέψει την πρόσκρουση στις προστατευτικές μπάρες του δρόμου.

Διερχόμενος οδηγός ο οποίος είδε τι συνέβη σταμάτησε αμέσως για να προσφέρει βοήθεια. Όπως ανέφερε στο thenewspaper.gr «πήγαμε την γυναίκα του ανθρώπου στο νοσοκομείο. Ο άνθρωπος αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπεσε στα πόδια της γυναίκας του και εκείνη έπιασε το τιμόνι και έπεσαν στις μπάρες. Ο άνθρωπος έπαθε ανακοπή καρδιάς και ξεψύχησε όταν πήγαμε εμείς εκεί».

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την γυναίκα στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ για τον σύζυγό της το τέλος είχε επέλθει, αφού όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του από ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι επέστρεφε από τη Λάρισα όπου είχε πάει σε συγγενικά τους πρόσωπα για να γιορτάσουν το Πάσχα.